BACKGROUND

Δευτέρα 21 Φεβρουαρίου 2011

ΒΙΒΛΙΟ ΕΥΧΩΝ ΑΜΑΞΑ, ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΟΛΥ ΑΓΑΠΗΜΕΝΗ ΜΟΥ ΦΙΛΗ ΓΕΩΡΓΙΑ!

Καλημέρα γειτονάκια μου...μου λείψατε πολύ!
Έχω πολλά νέα από την τελευταία φορά που τα είπαμε.
Χθες παντρεύτηκε η φίλη μου η Γεωργία!!! Η χαρά μου δεν περιγράφεται, και η δική της φυσικά! Ήτανε όλα πολύ όμορφα και ήσυχα συγχρόνως, το μυστήριο ήτανε μια από τις λίγες φορές που τελέστηκε κάτω από απόλυτη ησυχία, το ζευγάρι φαινότανε ότι ήτανε πολύ ευτυχισμένο αφού η χαρά ξεχείλιζε από τα χείλη τους!!! Πόσο το χάρηκα! Η Γεωργία (Γιούλη) με αγκάλιασε σφιχτά όταν ήρθε η ώρα του χαιρετισμού, το σκέφτομαι και συγκινούμαι, λίγες οι φορές που αγαπάς τόσο πολύ κάποιους ανθρώπους! Έτσι κι εγώ με πολύ λαχτάρα, ετοίμασα, με την πολύτιμη και ταχύτατη βοήθεια της sfragidomania.gr , το βιβλίο ευχών για το γάμο τους, για να κρατήσουν τις καλύτερες ευχές των αγαπημένων τους για πάντα! Τα χρώματα που χρησιμοποίησα ήτανε με βάση το στολισμό και το προσκλητήριό τους,χρυσό και λαδί...ελπίζω να σας αρέσει.Το έκανα με την καρδιά μου, είναι το πρώτο βιβλίο ευχών που κάνω και το ευχαριστήθηκα ιδιαίτερα!













13 σχόλια:

ΕΛΕΝΗ είπε...

Δέσποινα μου όσο όμορφο είναι το "βιβλίο ευχών" τόσο όμορφη να είναι και η ζωή των φίλων σου!!!Είμαι σίγουρη ότι το κατά ευχαριστήθηκαν το δωράκι σου!!!

Ελευθερία είπε...

Δεσποινάκι, πολύ πολύ όμορφο το βιβλίο σου!!!
να είναι η ζωή τους γεμάτη χρυσό και γλυκά όνειρα!!! πάντα αγαπημένοι!!

Ποταμιάνου είπε...

Φανταστικο!!!ειδικά η τρίτη φωτογραφία είναι τόσο ρομαντική και γλυκεία!!!συνέχισε την κάλή δουλειά καλλιεργώντας όσο μπορείς το έμφυτο χαρισμά σου!!
Βίον ανθόσπαρτον στο ζευγάρι!!

Δέσποινα είπε...

Ευχαριστώ πολύ κορίτσια...και για τα καλά σας λόγια και για τις ευχές, θα τις μεταβιβάσω οπωσδήποτε μόλις συναντήσω τους νεόνυμφους και θα μάθω τις έντυπώσεις τους για το δώρο!!! Ελευθερία μου ποιός σε πιάνει εσένα, μακάρι να σου μοιάσω έστω και λίγο!Λένα μου και στα δικά σου!!Ευχαριστώ πολύ όλες!

Ρούλα είπε...

Δεσποινακι μου καλησπέρα!!! Το βιβλιο ευχων τελειο!! Δεν ειχα σκεφτει ποτε οτι θα μπορουσε να γινει και για γαμο! Εμενα στο γλιττερ και στο ροζ το μυαλο μου! χαχαχα! πολυ ωραια χρωματα, να ζησουν τα παιδια!!!

Οσο για τα σκουλαρηκια! χαχαχα εισαι απιστευτη! ευχαριστω για το μνμ σου! αν εχεις facebook μπες να δεις και τα καινουργια σχεδια που εβαλα το ΣΚ! Οτι θελεις στειλε μου μνμ στο roula_08@yahoo.gr

Φιλια! Καλη βδομάδα!

olga είπε...

είναι πολύ όμορφο και για πρώτη δουλειά πραγματικά εξαιρετικό!

Marina είπε...

Αριστούργημα!!!! Μπράβο Δεσποινάκι!!!! Πάντα χαρές γύρω σου!!!

Δέσποινα είπε...

Αχ βρε Μαρίνα μου πάντα με τον καλό το λόγο, σ'ευχαριστώ πραγματικά, με συγκινείς!

Panagiota είπε...

Πανέμορφο το ευχολόγιο Δεσποινάκι,μπράβο σου!Πιστεύω οτι θα τους άρεσε τρελά!

Christina V. είπε...

Δέσποινά μου καλώς σε βρήκα. Καταπληκτικό το βιβλίο, ονειρεμένο! Να ζήσουν τα παιδιά σαν τα ψηλά βουνά. Καλό βράδυ!

Μαιρη είπε...

Δέσποινα είναι υπέροχο!!! Να σας ζήσουν κ να είναι πάντοτε ευτυχισμένοι!

Jolly είπε...

Δέσποινα είναι πολύ τυχερή η φίλη σου που σε έχει για φίλη καθώς η αγάπη σου για αυτήν περνάει ακόμα και μέσα από τον H/Y,και βγήκε βέβαια και στο ΑΝΕΠΑΝΑΛΕΙΠΤΟ βιβλίο ευχών που δημιούργησες για χάρη της.Να είναι ευτυχισμένη η φίλη σου και εσύ ακόμα πιο πολύ!

elenascreations είπε...

Δέσποινα μου καλή αρχή,η δουλειά σου είναι υπέροχη.Πολύ καλή η ιδέα να της κάνεις ευχολόγιο άμαξα,συνήθως οι περισσότεροι είναι θέλουν τα γνωστά τυποποιημένα τετράγωνα.Μπράβο και καλή συνέχεια