BACKGROUND

Τετάρτη 16 Νοεμβρίου 2011

ΑΛΜΠΟΥΜ ΓΑΜΟΥ ΚΑΙ BABY GIRL ALBUM!



Καλησπέρααα! Είναι καλά τα κορίτσια μου? Το Δεσποινάκι δόξα τω Θεώ καλά! Οι προηγούμενες μέρες ήτανε δύσκολες αλλά δε μας αφήνει ποτέ ο Θεός! Όλα είναι για τους ανθρώπους, και τα ευχάριστα και τα δυσάρεστα και πρέπει να προχωράμε, εγώ όμως θέλω να σας μεταφέρω μόνο τα ευχάριστα!
   Καταρχήν η φίλη Παρασκευή και το blogs της Juegos de colores είχανε γενέθλια και στην κλήρωση που έγινε ήμουν η μια από τις τρεις τυχερές! Η χαρά μου απερίγραπτη,δε σας λέω την αντίδρασή μου γιατί θα με κοροϊδεύετε! :-) Ανυπομονώ να παραλάβω το δωράκι μου και να δημιουργήσω! Και θέλω πολύ να ευχαριστήσω πάρα πολύ την Παρασκευή προκαταβολικά!
   Επίσης θέλω να σας δείξω 2 άλμπουμ που έφτιαξα για μια φίλη, το πρώτο είναι ένα άλμπουμ γάμου (έχω βάλει ήδη και τις φώτο γιατί ο γάμος έχει γίνει) και το δεύτερο είναι ένα άλμπουμ για τη μικρή της μπέμπα!


ΑΛΜΠΟΥΜ ΓΑΜΟΥ! Το έντυσα με ύφασμα σαντούκ και στο πλάι έβαλα δέρμα!

ΒΑΒΥ ALBUM!

ΕΣΩΤΕΡΙΚΕΣ ΣΕΛΙΔΕΣ

























ΟΠΙΣΘΟΦΥΛΛΟ!
Το έκανα μεγάλο, με πολλές εσωτερικές σελίδες δηλαδή για να βάλει αν θέλει η μαμά τις φωτογραφίες της μικρής από τη βάφτιση! Θέλω να τονίσω ότι σχεδόν όλα τα υλικά του πρώτου άλμπουμ είναι από την Κέλλυ και την ευχαριστώ πολύ, νιώθω επίσης υποχρεωμένη στο Κατερινάκι για την έκπληξη που μου'κανε και μου'στειλε τα λουλουδάκια που έβαλα στο εξώφυλλο...τέλεια είναι σ'ευχαριστώ υπερβολικά και φυσικά θέλω να ευχαριστήσω τη σφραγιδομανία για το κόψιμο του δεύτερου άλμπουμ,εύχομαι να αρέσουν στη μαμά γιατί ακόμη δεν τα έχει δει και ανυπομονώ για τα σχόλιά σας!
 Μέχρι την επόμενη φορά....Φιλάκια!

17 σχόλια:

Ειρήνη είπε...

Πολύ όμορφα τα αλμπουμάκια σου Δέσποινα!!Έκανες πολλή δουλειά,αλλά το αποτέλεσμα σε δικαίωσε νομίζω!! :)

Jolly είπε...

Όμορφα και τα δυο αλλά το baby είναι ....φανταστικό!

Μαιρη είπε...

ΠΟλύ όμορφα κ τα δύο!!!! Μπράβο σου!!!

Elena είπε...

Είναι πολύ γλυκά!

Μαρία είπε...

τελοια δουλεια..πολυ ομορφα τα αλμπουμακια και ωραια χαρτια..καλο σου βραδυ...πολλα γλυκα φιλια

Δέσποινα είπε...

Kορίτσια σας ευχαριστώ πολύ για τα καλά σας λόγια!Λοιπόν τα χαρτιά εκτός των εξώφυλλων είναι απλά canson που μπορείτε να τα βρείτε παντού.Η αλήθεια είναι ότι μου πήρε πολύ να τα ετοιμάσω γιατί στο άλμπουμ του γάμου έβαλα και τις φώτο του ζευγαριού...και το σφράγισα...καταλαβαίνετε!Φιλιά πολλά!

EFI είπε...

Καλησπέρα Δεσποινάκι! Είναι πανέμορφα και τα δυο ευχολόγια που έφτιαξες! Πολύ καλή δουλειά με όμορφα χρώματα και διακοσμητικά!!!! Μπράβο σου!!!

Marie είπε...

Μπράβο που κέρδισες καταρχάς, και να'σαι πάντα τυχερή!!! Και τα δύσκολα πέρασαν από ότι κατάλαβα! Όσο για τα άλμπουμ είναι... σούπερ!!! Πολύ καλοδουλεμένα και πολύ γουστόζικα! Πολλά φιλάκια Δεσποινάκι μου και καλό βράδυ να έχουμε!

Sophie είπε...

Δέσποινα καλώς σε βρήκα!!!!Το σπιτάκι σου είναι πανέμορφο!!!!Μου αρέσουν πολύ τα αλμπουμάκια σου τα χαρτιά που χρησιμοποιείς και οι συνδυασμοί των χρωμάτων!!!!Μπράβο!!!Φιλάκια και καλή σου μέρα!!!!

Unknown είπε...

Δεσποινάκι χαίρομαι που είσαι καλά, ελπίζω από εδω και πέρα να μην σε δυσκολέψει τίποτα. Τα αλμπουμάκια πολύ όμορφα ειδικά το κοριτσίστικο. Πάντα τυχερή εύχομαι

eudokia είπε...

ειναι και τα δυο πανεμορφα!!μπραβο σου και παντα τυχερη!!

Μαρία είπε...

καλησπερα κοριτσι..περνα να παρεις μερος στην κληρωση...

EVAGELIA VRETTOU είπε...

πολύ όμορφα και τα δύο άλμπουμ! Όσο για το δωράκι που κέρδισες να το χαρείς και να έχεις πολύ τύχη στη ζωή σου!

Marie είπε...

Πέρασα να σου πω μια καλησπέρα! Πολλά φιλάκια Δεσποινάκι μου!

Μαιρη είπε...

Χρόνια Πολλά και δημιουργικά!

Μαρία είπε...

ΚΑΛΑ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ..κοριτσι..να περασεις μαγευτικα.και χαρουμενα..πολλα χιονισμενα φιλια

Katerina είπε...

Δεσποινάκι μου Καλή Χρονιά με υγεία,χαμόγελα και όμορφες δημιουργίες σαν αυτές!!!!
Να είσαι γερή και ευτυχισμένη!
Το 2012 να σου φέρει ότι επιθυμείς!