BACKGROUND

Παρασκευή 27 Ιανουαρίου 2012

Επανήλθα δριμύτερη!


   Καλησπέρα θα πω αν και μετά τις 12 τη νύχτα! Είσαστε καλά αγαπημένες μου φίλες? Το εύχομαι! Σας ευχαριστώ θερμά για τα σχόλιά σας, τις ευχές σας και τα δώρα σας! Πάει καιρός απ 'την τελευταία μου ανάρτηση, το ξέρω, δε θα ξανασυμβεί όμως, πρώτα ο Θεός καλά να είμαστε! Θέλω να ευχηθώ στη Μαρία και την Έφη να τους ζήσουν τα ανιψάκια τους, γερά και φωτισμένα να είναι! Ευχαριστώ πάρα πολύ την Παρασκευή για το δωράκι που μου' στειλε (θα κάνω άλλη ανάρτηση εκτενέστερη με το δωράκι), και ήθελα οπωσδήποτε να αναφέρω ότι κάποια στιγμή χρειάστηκα πραγματικά βοήθεια και υλικά για κάτι που έκανα και δε θα μπορούσα να μην ευχαριστήσω το Κατερινάκι και την Παναγιώτα για την πολύτιμη βοήθειά τους, η κίνησή τους με συγκίνησε, δεν περίμενα ποτέ ότι θα γνώριζα τέτοιους ανθρώπους μέσα από ένα website! Να είσαστε πάντα καλά κορίτσια, ευχαριστώ πολύ πολύ!
   Λοιπόν στα δικά μας τώρα! Μ' έχει πιάσει μια τρέλα που λέτε με το πλέξιμο που δε φαντάζεστε! Έβγαλα φώτο μερικά απ' αυτά που έπλεξα για να τα δείτε.....


Πορτοφολάκι για την αγαπημένη μου ανιψιά! Η πλέξη είναι λάστιχο και τα λουλουδάκια τα έφτιαξα με βελονάκι.

πορτοφολάκια, με την ίδια πλέξη

το πρώτο πορτοφολάκι που έφτιαξα

άλλη πλέξη αυτό το πορτοφολάκι

σκούφος με βελονάκι

κασκόλ με πλέξη καλαμπόκι
Αυτή τη στιγμή πλέκω ένα κασκόλ για τη μικρή μου ανιψιά...που μου' χει πάρει το μυαλό και δε μπορώ να της χαλάσω χατίρι! Μόλις το τελειώσω θα το ανεβάσω! Η τελευταία φώτο δεν είναι και πολύ καλή, με την πρώτη ευκαιρία θα βγάλω άλλη για να φαίνεται και η πλέξη καλύτερα! Ελπίζω να σας άρεσαν! Μέχρι την επόμενη φορά...φιλάκια, να' στε όλες καλά, να περνάτε καλά και να χαμογελάτε!

7 σχόλια:

Μαρία είπε...

καλημερα κοριτσι..καλη χρονια..τι ομορφα που τα εφτιαξες..ιδιως τα πορτοφολακια ειναι τελοια..καλο πρωινο..και καλως επεστρεψες..πολλα φιλια

Maria είπε...

Είσαι φοβερή!!!!! Λατρεύω ολα οσα έφτιαξες, μα τί χρυσοχέρα που είσαι!! Θα ήθελα κ εγώ να ξαναπιασω βελόνες στα χέρια μου αλλα και να μάθω να κάνω αυτά τα υπέροχα λουλουδάκια που θέλει βελονάκι και δεν έχω ιδέα... προς το παρόν αγκάρεψα τη μητέρα μου για ένα που ήθελα. Μπράβο Δεσποινάκι!!!

Μαiρη είπε...

Υπερπαραγωγή πλεκτών!!! Πολλά μπράβο!!!

Δέσποινα είπε...

Kορίτσια μου σας ευχαριστώ πολύ για τα καλά σας λόγια! Η αλήθεια είναι ότι το πλέξιμο είναι το καλύτερο ηρεμιστικό!!!Βέβαια Μαράκι μου αρκεί να έχεις χρόνο,κι εσύ είσαι full busy!Με 2 παιδιά,τη δουλειά και το σπίτι!!!Μαίρη μου μάλλον εγώ πρέπει να πω σε σένα πολλά μπράβο...μια ματιά στο blog της Μαίρης θα σας πείσει!Να'στε πάντα καλά,φιλιά πολλά!

Ποταμιάνου είπε...

Κάτι μου θυμίζει το φουξ πορτοφολάκι!!! Είναι πανέμορφα αυτά που φτιάχνεις!!Δεν αποχωρίζομαι ποτέ το πορτοφολάκι που μου χάρισες!!Είναι τέλειο!!

Katerina είπε...

Δεσποινάκι δεν χρειάζεται να ευχαριστείς... το ίδιο θα έκανες κι εσύ! :-)
Τι ομορφιές είναι αυτές! Δεν ήξερα ότι πλέκεις! Ταλαντούχο κοριτσάκι! έχεις πολλά κρυφά ταλέντα τελικά!
Μπράβο!!!!

Unknown είπε...

είναι πολύ όμορφα τα πορτοφολάκια που έπλεξες!!!