BACKGROUND

Τρίτη 10 Απριλίου 2012

ΟΧΙ ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ ΠΑΟΚ !

Η ΜΠΡΟΣΤΑ ΠΛΕΥΡΑ ΤΗΣ ΛΑΜΠΑΔΑΣ
Η ΠΙΣΩ ΠΛΕΥΡΑ ΤΗΣ ΛΑΜΠΑΔΑΣ
Αγαπημένες μου φίλες καλησπέρα! Είμαστε καλά??? Εύχομαι να είστε μόνο καλά! Εμείς δόξα τω Θεώ! Όλα πάνε περίφημα! Ο καιρός είναι καλούτσικος θα έλεγα, μια ζέστη μια κρύο, εκεί που έλεγα ότι μύρισε καλοκαίρι και ήταν για μπανάκι στη θάλασσα...μας τα χάλασε! Anyway...στα δικά μας τώρα! 
   Λοιπόν...έχω εντυπώσεις από το ταξίδι μου στα Γιάννενα... κορίτσια σας εύχομαι να βρείτε χρόνο και να πάτε! Αν και είχα ξαναπάει αλλά αυτή τη φορά ήτανε πολύ διαφορετικά! Μαγευτικά μέρη, το νησάκι, το σπήλαιο με τα κέρινα ομοιώματα, καταπληκτικό φαγητό, ωραία νυχτερινή ζωή! Το μόνο κακό ήταν ότι δεν ξεκουράστηκα καθόλου!!! Τι άλλο να ζητήσουμε? Όλα τέλεια! Πήγαμε παντού! Οι φώτο αναμένονται! 
Και ξαναλλάζω θέμα...
   Τώρα θα μου πείτε αφού δεν είσαι ΠΑΟΚ γιατί τόση πώρωση με την ομάδα? Και με το δίκιο σας! Μια μέρα μου ζήτησε ο ανιψιός μου να του φτιάξω λαμπάδα, του το υποσχέθηκα καταλαβαίνετε??? Από εκείνη τη μέρα και κάθε μέρα όταν με έβλεπε έπαιρνε ένα ύφος ;-( και με ρωτούσε αν η λαμπάδα του είναι έτοιμη...λέω δε γίνεται Δέσποινα τρέχα να εφοδιαστείς με υλικά και βάλε τα δυνατά σου γιατί έχεις αυστηρό κριτή! Και να το αποτέλεσμα! Ελπίζω να του αρέσει! Το εύχομαι! Επίσης την Κυριακή που μας πέρασε στο μάθημα του κατηχητικού με τα μικρά μου φτιάξαμε λαμπάδες! Δυστυχώς όμως δεν κατάφερα να βγάλω φωτογραφίες, οι λαμπάδες ήταν καταπληκτικές πάντως, νομίζω απ' τις πιο ωραίες που έχω δει κι αυτό γιατί φτιάχτηκαν με αθωότητα και πολλήηηη αγάπη!  Σας χρωστούσα χειροποίητα σημειωματάρια απ' ότι θυμαμαι (κι αυτά ήταν επίσης για τα μικρά μου και που να δείτε πως έκαναν όταν τους τα μοίρασα) ,την ιδέα την πήρα από την Ελίνα απ' το tvcrafts.gr , ευχαριστώ πολύ Ελίνα μου!...απολαύστε τα!!!







ΤΟ ΚΙΤΡΙΝΟ ΤΟ ΚΡΑΤΗΣΑ ΓΙΑ ΜΕΝΑ ΚΑΙ ΤΟ ΜΠΛΕ ΤΟ ΧΑΡΗΣΑ ΣΕ ΜΙΑ ΚΑΛΗ ΜΟΥ ΦΙΛΗ

Προσθήκη λεζάντας

Την επόμενη φορά με περισσότερες δημιουργίες...καλή και ευλογημένη Μεγάλη εβδομάδα εύχομαι! Φιλιά πολλά!



1 σχόλιο:

Evimade είπε...

Δέσποινα μου γεια σου!!! Αφού δε τα λέμε από κοντά ας τα πούμε από δω. Τι ωραίες οι δημιουργίες σου!! Μπήκα στο blog σου μετά από καιρό!!! Έχω κάνει κι εγώ blog με κοσμήματα!! Ρίξε μια ματιά αν θέλεις και πες μου την γνώμη σου!! Φιλάκια

evimade.blogspot.com