BACKGROUND

Σάββατο 9 Αυγούστου 2014

ΠΛΕΚΤΗ ΤΣΑΝΤΑ ΜΕ ΒΕΛΟΝΑΚΙ!!!

   Καλησπέρα στα κορίτσια της blogoγειτονιάς μας! Τι κάνετε? Πως τα περνάτε το φετινό παράξενο καλοκαιράκι που μια μας δροσίζει και μια μας καίει? Δροσιστήκατε σε κάποια παραλία ή κλειστήκατε στο σπίτι? Εμείς δόξα τω Θεώ μετά τις βολτίτσες μας στη Χαλκιδική επιστρέψαμε στην αγαπημένη Θεσσαλονίκη...κι αυτό μέχρι την παραμονή του 15Αύγουστου που θα επισκεφτούμε το χωριουδάκι μου...ανυπομονώ να ανταμώσω τους δικούς μου και να επισκεφτώ έναν υπέροχο παιδότοπο που έχουμε με ζωάκια και τεράστια πλατάνια, μετά τις 7 ηωρα έχει μια δροσιά που δε σου κάνει καρδιά να φύγεις! 
   Άργησα να ανεβάσω κάποια ανάρτηση αλλά ελπίζω σιγά σιγά να σας αποζημιώσω, έχω πλέξει ,εδώ και μήνες, τσάντες με βελονάκι αλλά λόγω υποχρεώσεων δε δέησα να τις ανεβάσω. Παρακάτω θα δείτε μια από αυτές σε πολύ αγαπημένα χρώματα, καφέ, μωβ, ροζ και φυσικά μπεζ. Μέσα την έχω επενδύσει με καφέ φόδρα και είναι έτοιμη για χρήση!!! 






Μέχρι την επόμενη ανάρτηση...φιλούθκια πολλά και καλό υπόλοιπο καλοκαιριού!!!

4 σχόλια:

ΑΧΤΙΔΑ είπε...

Επιτέλους..βρήκες το δρόμο! εμπρός τώρα να μας αποζημιώσεις με υπέροχες δημιουργίες. Υπέροχες οι τσαντούλες, καλό ..χειμώνα να πω;

Δέσποινα είπε...

Καλώς σας βρήκα!!! Ευχαριστώ πολύ για τα καλά σου λόγια, όπως πάντα γλυκομίλητη!Μμμμ δεν ξέρω τι πρέπει να πούμε...για κάποιους ακόμη δεν τελείωσε το καλοκαιράκι οπότε ας το ευχαριστηθούμε λιγάκι ακόμη και πρώτα ο Θεός το Σεπτέμβρη λέμε καλό χειμώνα!!!

katerinakoutroubi είπε...

καλημέρα Δέσποινα!!!πολύ μ'αρέσει η τσαντούλα!!!!κ τα σκουφάκια ζωάκια, τι υπέροχα-ζουζουνιάρικα!!!!πολλά φιλιά!!

Δέσποινα είπε...

Καλημέρα Κατερίνα!Σ'ευχαριστώ πάρα πολύ,να' σαι καλά!Μόλις είδα και τις δικές σου τσάντες, υπέροχες, χρυσοχέρα είσαι!!! Ειδικά αυτή με τους ρόμβους, καφέ με μωβ είναι τέλεια! Σε λίγο καιρό θα ανεβάσω κι άλλα πλεκτα,κουβερτούλες,τσάντες και σκουφάκια για κοριτσάκια, έκανα μια παύση αλλά συνεχίζω ακάθεκτη!Φιλιά πολλά!