BACKGROUND

Πέμπτη 25 Αυγούστου 2011

BE MINE, MINI ALBUM!

Καλησπέρα αγαπημένη μου blogογειτονια! Πως τα περάσατε το καλοκαιράκι? Που ακόμη δεν τελείωσε βέβαια...! Ελπίζω όμορφα! Θέλω να ευχηθώ σε όλες και όσους γιόρταζαν Χρόνια πολλά, καλά και ευτυχισμένα! Με υγεία και αγάπη πάνω απ 'όλα! Να χαίρονται οι μανούλες τα παιδάκια τους και μας να μας χαίρονται όσοι αγαπάμε και μας αγαπόυν! 
Λοιπόν το Δεσποινάκι βρίσκεται σε άδεια αυτές τις μέρες και απολαμβάνει την ξεκούραση. Δεν έκατσε όμως με σταυρωμένα τα χέρια! Έφτιαξα ένα άλμπουμ με πολλή αγάπη για να χωρέσει αναμνηστικές φώτο...τώρα βέβαια το πότε θα πάω στο Παρίσι είναι ένα άλλο θέμα, είναι ένα όνειρο...ελπίζω όχι ανεκπλήρωτο! 


AYTO EINAI ΤΟ ΕΞΩΦΥΛΛΟ, ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΣΑ ΧΑΡΤΙΑ ΤΗΣ ECHO PARK ΠΟΥ ΑΓΟΡΑΣΑ ΑΠΟ ΤΟ ENJOYSCRAPPING ΚΑΙ ΠΡΟΣΘΕΣΑ ΕΝΑ FLOURISH DIE ΠΟΥ ΕΚΟΨΑ ΜΕ ΤΟ BIG SHOT ΜΟΥ, 4 ΡΟΖ ΛΟΥΛΟΥΔΑΚΙΑ ΠΟΥ ΕΠΛΕΞΑ ΜΕ ΤΟ ΒΕΛΟΝΑΚΙ...ΚΑΙ ΤΕΛΟΣ ΕΒΑΛΑ ΣΤΡΑΣΑΚΙΑ ΜΕΣΑ ΣΤΑ ΛΟΥΛΟΥΔΑΚΙΑ!!!









































Γενικά έχει χώρο για πολλές φώτο και notes,το καταευχαριστήθηκα και ελπίζω να αρέσει και σε σας!

Φυσικά δεν παρέλειψα να αγοράσω το μεγαλύτερο PARIS κουτί που βρήκα στην αγορά για να αποθηκεύσω το αγαπημένο μου άλμπουμ!!!Τώρα το μόνο που μένει...να πάω ταξίδι!Χαχαχαχα!
Καλό βράδυ...! 



15 σχόλια:

Panagiota είπε...

Mπορεί να μην πήγες στο Παρίσι αλλά το αλμπουμάκι έγινε φανταστικό!!Σου ευχομαι να πας σύντομα!

Δέσποινα είπε...

Πότε πρόλαβες ρε θηρίο? Μμμμ τέτοια ώρα για να είσαι μέσα σημαίνει ότι έχεις αντοχές...τελείωσε μας έβαλες τα γυαλιά!!! Σ'ευχαριστώ κούκλα μου,σε λίγες μέρες θα βάλω και το άλμπουμ που έφτιαξα με τα χαρτόνια που μου'στειλες δωράκι! Ευχαριστώ και για την ευχή...κι εγώ το εύχομαι!Καλό βράδυ, φιλιά πολλά!

Lena είπε...

Δεσποινακι εγινε τελειο!!
Σου ευχομαι χρονια πολλα γα την γιορτη σου και σύντομα ένα ταξιδι στο Παρίσι!!Φιλιά!

despina είπε...

Είναι υπέροχο!!!έχεις κάνει φοβερή δουλειά!!!!μπράβο σου!!!εύχομαι να πας σύντομα στο Παρίσι!!!
Α!Χρόνια Πολλά για τη γιορτή σου!!!καλημέρα!!!

EFI είπε...

Καλημέρα και χρόνια πολλά εκ των υστέρων! Δεσποινάκι έγινε φανταστικό!!!!!! Μπράβο σου και σου εύχομαι κι εγώ να σου δοθεί η ευκαιρία να επισπευτείς το Παρίσι! Φιλάκια και να περνάς υπέροχα!

Katerina είπε...

Πανέμορφο το άλμπουμ!!!
Εύχομαι πριν τελειώσει αυτή η χρονιά να περπατάς στους δρόμους του Παρισιού, να πίνεις ζεστή σοκολάτα σε Bistro, μασουλώντας κρουασάν και να βγάλει πολλές πολλές φωτογραφίες για να γεμίσεις το ονειρεμένο αλμπουμάκι που έφτιαξες με τα χεράκια σου!
Φιλιά πολλά :-)

Maria είπε...

Χρόνια σου Πολλά Δεσποινάκι να σε χαίρεται ο καλός σου :)
Το album σου έγινε ΤΕΛΕΙΟ χίλια μπράβο σου, εύχομαι να γεμίσει με φωτογραφίες απο όμορφες στιγμές! Μου άρεσαν πολύ οι γωνίες που έβαλες απο χαρτί και πολύ ωραία ιδέα στο εσωτερικό του εξωφύλλου η κορδέλα που ενώνει τα 2 κομμάτι χαρτί, και να πω κ άλλα? χαχαχα Φιλιά πολλά!

Christina V. είπε...

Γειά σου Δεσποινάκι και Χρόνια Πολλά γεμάτα υγεία, χαρά και δημιουργικότητα. Το αλμπουμάκι έγινε τέλειο! Έχεις βάλει τόσες λεπτομέρειες, θηκούλες, tags και υπέροχες μπορντούρες. Στο εύχομαι κι εγώ ολόψυχα πολύ πολύ γρήγορα να πας στο Παρίσι. Να περνάς όμορφα!

Δέσποινα είπε...

Κορίτσια σας ευχαριστώ πάρα πολύ για τα καλά σας λόγια και για τις ευχές! Δέσποινα και Μαρία χρόνια πολλά και σε σας με υγεία και μπόλικη αγάπη,Έφη μου να χαίρεσαι τη Μαρία σου!Κατερινάκι εύχομαι γαλήνη και ευτυχία στη ζωή σου γιατί το αξίζεις!Χριστίνα ήτανε πολύ εύκολη επιλογή τα tags, τα αυτοκόλλητα και γενικά ο συνδιασμός των χρωμάτων γιατί το kit τα είχε όλα μέσα...που το πήρα από τη Λένα φυσικά και την ευχαριστώ πολύ για όλα τα δωράκια που μου'χει στείλει! Εύχομαι σε όλες έμπνευση για δημιουργίες που θα εντυπωσιάσουν, φιλιά πολλά!

Irini είπε...

Καλησπέρα Δέσποινα!!!!
Καταπληκτικό αλμπουμάκι με τα χρώματα ροζ-μαύρο να συνδυάζονται τέλεια!!!
Μου αρέσει πολύ που είναι γεμάτο και μπορείς να βάλεις πολλές φωτογραφίες.
Μένει μόνο τώρα να σου ευχηθώ να πραγματοποιήσεις το όνειρο σου!!!!
Φιλιά!!!!!!!

Tante Kiki είπε...

Τέλειο, τέλειο, τέλειο και το μόνο που μένει τώρα είναι να πας το ταξίδι στο επίσης τέλειο και λατρεμένο Παρίσι. Ευχαριστώ για τα καλά σου λόγια και την εγγραφή σου στο μπλογκ μου αλλά να ξέρεις ότι κι εσύ κάνεις υπέροχη δουλειά! Συγχαρητήρια κι ελπίζω να τα λέμε!!

Unknown είπε...

ΣΟΥ ΕΥΧΟΜΑΙ ΟΛΟΨΥΧΑ ΝΑ ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΗΣΕΙΣ ΤΟ ΤΑΞΙΔΙ ΣΟΥ ΣΤΟ ΠΑΡΙΣΙ!!! ΥΠΕΡΟΧΟ ΤΟ ΒΙΒΛΙΟ ΠΟΥ ΕΦΤΙΑΞΕΣ ΓΙΑ ΤΙΣ ΦΩΤΟ ΣΟΥ!!! ΝΟΜΙΖΩ ΑΠΟ ΤΑ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΠΟΥ ΕΧΩ ΔΕΙ ΠΑΡΟΛΟ ΠΟΥ ΤΗΝ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΗ ΤΕΧΝΙΚΗ ΔΕΝ ΤΗΝ ΓΝΩΡΙΖΩ ΑΚΟΜΑ ΚΑΛΑ... ΑΠΛΑ ΤΗΝ ΨΑΧΝΩ ΑΚΟΜΑ!!! ΚΑΛΗ ΕΒΔΟΜΑΔΑ ΝΑ ΕΧΕΙΣ!!!

χρυσάνθη είπε...

Δεσποινάκι ,και συντοπίτισσα, σε ψάχνω τόσο καιρό , από τότε που γράφτηκες μέλος στο δικό μου σπιτάκι σαν Δέσποινα Προδρομίδου!!Νομίζω ότι σε εντόπισα εκτός αν κάνω λάθος!!!Επιβεβαίωσέ με με δικό σου σχόλιο!!! Πάντως ούτως ή άλλως χαίρομαι που σε ανακάλυψα και μένουμε και στον ίδιο νομό!!!!Φιλάκια!!!

Δέσποινα είπε...

Χρυσάνθη μου καλημέρα!! Ναι ναι σωστά με βρήκες!Μα τι αριστουργήματα είναι αυτά που φτιάχνουν τα χεράκια σου?!!! Τα συγχαρητήριά μου! Πάντα τέτοια! Όλα είναι τέλεια...Λοιπόν είμαι από πολύ κοντά σου,απ'το Πλατύ Ημαθίας,να πιούμε καφεδάκι όποτε θέλεις...πάντως έχω ξετρελαθεί με τη δουλειά σου...μπράβο!Να ξέρεις δεν μπορώ να αφήσω σχόλιο στο Blog σου, δεν αναγνωρίζει το λογαριασμό μου δυστυχώς.Μη χαθούμε,ναι? φιλιά πολλά!

Craft Fairies είπε...

Αν και λίγο καθυστερημένα...είναι πολύ όμορφο!Καλώς σε βρήκαμε!