BACKGROUND

Κυριακή 25 Σεπτεμβρίου 2011

BABY BOY ALBUM!

Καλησπέρα καλησπέρα! Τι μου κάνετε? Εύχομαι να είσαστε όλοι καλά! Το Δεσποινάκι δόξα τω Θεώ πολύ καλά! Αυτές τις μέρες εδώ στο χωριό μας κάνει καλό καιρό και δε μουχλιάζουμε στο σπίτι αλλά βγαίνουμε για βολτίτσες έξω! Πριν από λίγες μέρες γέννησε η ξαδέρφη μου το δεύτερο αγοράκι τους! Έτσι κι εγώ πήγα μια βόλτα να δω το καινούριο μας μωράκι, τον ανιψιό μου που είναι μόλις 19 ημερών! Ετοίμασα λοιπόν ένα άλμπουμ...για να βάλει η μαμά του τις πρώτες του φωτογραφίες! Τα χαρτιά και το άλμπουμ έχουν κοπεί από τη sfragidomania φυσικά!
















Ύστερα πήρα ένα αποθηκευτικό κουτί, αρκετά μεγάλο για να χρησιμεύσει και μετέπειτα για τη μαμά!!!
Έβαλα μια κίτρινη φλίς κουβερτούλα και 2 ζιπουνάκια...πολύ χαριτωμένα!!!

Έβαλα μέσα το άλμπουμ...
μετά κατασκεύασα 2 κουτάκια που τα είδα απ' τη φίλη Ευδοκία και την ευχαριστώ πάρα πολύ!Τα γέμισα με ζαχαρωτά και γλειφιτζούρια και έβαλα πάνω τα αρχικά των αγοριών...το Κ Κων/νος ο μεγάλος και το Α Αναστάσιος ο μπέμπης μας!



Πήρα και ένα αρκουδάκι και να το αποτέλεσμα! Εύχομαι να σας άρεσε...εγώ προσωπικά ευχαριστήθηκα την όλη διαδικασία...να μας ζήσει ο μικρός Τασούλης! Γερός, φωτισμένος και ευλογημένος να είναι, καλό κουράγιο στους γονείς...!!!
 Φιλάκια πολλά! Καλό απόγευμα!


11 σχόλια:

Elena είπε...

Καλώς σε βρήκα Δέσποινα! Τι υπέροχες δημουργίες είναι αυτές; Πρέπει να χάρηκε πάρα πολύ η ξαδέρφη σου και τα ανιψάκια σου με τόσα πολλά και όμορφα δωράκια! Φιλάκια πολλά!!!

Κατερινα είπε...

Δεσποινακι χαθηκαμε!!!πολυ ομορφο το βιβλιο καθως και τα υπολοιπα δωρακια!!!μπραβο που σκεφτηκες και τα αλλα παιδακια...πολλες τα ξεχναμε!!!φιλια..

Unknown είπε...

Καλήμερα!!
Είναι γλύκα!
Πολύ όμορφα όλα!
Ειδικά το album τέλειο!

Δέσποινα είπε...

Ευχαριστώ πολύ κορίτσια για τα καλά σας λόγια!Τον μεγάλο ανιψιό μου Κατερινάκι και να θέλω δεν μπορώ να τον ξεχάσω...είναι ένα κουκλί και όταν σου μιλάει θέλεις να τον ''φάς''!!!Ναι χάρηκαν αλλά εγώ πιο πολύ με τη χαρά τους!Φιλιά πολλά!

despina είπε...

Eίναι όλα υπέροχα!!!!δεν έχω λόγια!!!!μπράβο σου!!!

Handmade by DimitrA είπε...

Φιλεναδίτσα μου μπράβο σου!!!Πολύ όμορφα και χαριτωμένα όλα όσα έφτιαξες!!! Ειδικά το άλμπουμ είναι σούπερ!!!!! Φιλάκια πολλά!!!!

Unknown είπε...

Απλά τέλεια! ειδικά το αλμπουμ.. να σας ζησει ο μικρούλης!!!

Katerina είπε...

Τι όμορφα όλα Δεσποινάκι μου!
Μπράβο σου! Θα τα καταχαρεί η μανούλα!
Να ζήσει το μωράκι :-)

stratos είπε...

Δεσποινακι μου τωρα μου δοθηκε η ευκαιρια να δω τη σελιδα σου.την περιμενα ωραια αλλα οχι και τοσο!κρυφο ταλεντο εισαι!

Δέσποινα είπε...

Να'στε όλοι καλά!Ευχαριστώ θερμά για τα τόσο καλά σας λόγια...με χαροποιείτε ιδιαίτερα!Κατερινάκι για σένα δεν έχω λόγια, όλοι ξέρουν για τις δημιουργίες σου...ζηλευτές!!!Δημητρούλα μου εύχομαι να γεμίσεις με αναγνώστες για να θαυμάσουν όλοι μια λογίστρια με φοβερό ταλέντο στα καλλιτεχνικά,Δέσποινα λατρεύω τις χειροτεχνίες και τις κάρτες σου,Δημιουργία καλώς σε βρήκα, όπως ήδη ξέρεις θέλω σαπουνάκια...αυτό που μοιάζει με καρπούζι!!!Θα επικοινωνήσουμε!Στράτο μου τι ευχάριστη έκπληξη είναι αυτή?Σ'ευχαριστώ πολύ πολύ!Άντε με το καλό να γίνεις νονός και...γαμπρός!Φιλιά πολλά...!

Irene είπε...

Despoina πολυ ομορφες και οι 2 κατασκευες σου! Τελειο δωρο για νεογεννητο:)