BACKGROUND

Παρασκευή 11 Νοεμβρίου 2011

ΒΡΑΒΕΙΟ ΜΑRTINI!!!



Λοιπόοοον εκεί που ήμουν χάλια...να σου ένα ευχάριστο δωράκι!!! Η Μαρία (www.scrapmaria.blogspot.com) μου έκανε την τιμή να μου χαρίσει αυτό το καταπληκτικό βραβείο και την ευχαριστώ θερμά! Μαράκι εύχομαι να' σαι πάντα καλά πάνω απ' όλα κι ο Θεός να σου δίνει υγεία και πολλή αγάπη στη ζωή σου και όσο για το martini...στην υγειά μας!!!
   Αχχχ σίγουρα όλες μας κάποια στιγμή έχουμε πιει λίγο παραπάνω απ 'όσο πρέπει, παλαιότερα κι εγώ, τώρα πλέον συνηθίζουμε, με καλή παρέα πάντα, να μαζευόμαστε και να πίνουμε τσιπουράκι με μεζέ ή καλό κρασάκι...νομίζω οι αντοχές μου στέρεψαν...το κάτι παραπάνω δεν το αντέχω πλέον! 
   Και μια ευχή που ένιωσα την ανάγκη να την κάνω...
Εύχομαι στον καθένα μας πάνω απ' όλα υγεία και φώτιση και να μπορούμε να δείχνουμε την αγάπη μας σ' αυτούς που αγαπάμε κάθε μέρα, δεν πρέπει να το ξεχνάμε, γιατί μπορεί να το μετανιώσουμε αλλά να είναι πια αργά.

Με τη σειρά μου αφιερώνω αυτό το βραβείο στις:

Κατερίνα...Handmade with love!
Δήμητρα...Handmade by DimitrA!
Μαρία...Δημιουργίες!  και τη
Μαρία...Creativityistherapy!  είναι από τα αγαπημένα μου blogs, βέβαια θα ήθελα να δώσω, αν μου επιτρέπεται, ένα τελευταίο βραβείο και σ' ένα ακόμη blogοσπιτάκι που με βοήθησε ιδιαίτερα...στην αγαπημένη μου Κατερίνα....Art is my life!  Στην υγεία μας κορίτσια, άσπρο πάτο!

Φιλιά σε όλες και καλές δημιουργίες!!!







6 σχόλια:

Elena είπε...

Είδες πως μπορεί να αλλάξει η διάθεση από μια γλυκειά κίνηση?Να περάσεις ένα όμορφο Σ-κ!

EFI είπε...

Καλησπέρα Δέσποινα! Στην υγειά μας λοιπόν και σε καλύτερες μέρες! Σ ευχαριστώ πολύ πολύ για το βραβούλι! Έχω μια ερώτηση: Είναι σαν παιχνίδι? Κάτι πρέπει να αναφέρουμε στην ανάρτηση μας? Ή έτσι απλά το χαρίζουμε? Φιλάκια

Maria είπε...

Ευχαριστώ πάρα πολύ Δέσποινα!!!
Στην υγειά σου και καλό ΣΚ!
ΕΛπίζω να τα πουμε κι από κοντά!

Κατερινα είπε...

Δεσποινα σε ευχαριστω για το..κερασμα!!!να εχεις ενα ομορφο ΣΚ

Δέσποινα είπε...

Έφη μου αν θέλεις με μια σου ανάρτηση χαρίζεις κι εσύ το βραβείο στα 5 πιο αγαπημένα σου blogs...καλό βράδυ σε όλες, φιλιά πολλά!

παρασκευη..η αλλιως pizizi είπε...

Καλημέρα Δέσποινα! κέρδισες στο blog candy μου στείλε μου τα στοιχεία σου να στο στείλω!!