BACKGROUND

Τρίτη 11 Δεκεμβρίου 2012

Πλεκτά σκουφάκια κουκουβάγια και ροζ παπουτσάκια!

Φίλες μου αγαπημένες...και φίλοι μου πολύ καλησπέρα σας! Σήμερα είναι μια από τις πιο αγαπημένες μου μέρες γιατι...χιόνισε!!!! Ζήτωωωωω! Το αγαπημένο μου είναι να ξυπνάω το πρωί και να το'χει στρώσει, ναι το ξέρω κάνω σα μικρό παιδί αλλά δεν είναι πανέμορφη εικόνα να ξυπνάς  το πρωί και ν 'αντικρίζεις ένα χιονισμένο χωριό?! Οπότε καταλαβαίνεται ότι έμεινα μέσα και έπλεξα, δεν το συζητώ ότι έχουν πάρει φωτιά τα βελονάκια!!! Οι κουκουβάγιες είναι ότι πιο εύκολο και γρήγορο από σκουφάκι έχω πλέξει τον τελευταίο καιρό. Το γαλάζιο το έπλεξα για το μπέμπη ενός φίλου μας και το ροζάκι με τα παπουτσάκια είναι για τη νεογέννητη μπέμπα του συμμαθητή μου του Μανώλη! Λοιπόν περιμένω ν 'απαντήσω στις όποιες απορίες σας και αν μπορώ να βοηθήσω, τις φίλες που θέλουν να φτιάξουν μια κουκουβάγια, θα ήταν χαρά μου! Έχω πάρα πολλά όμορφα και πρωτότυπα πλεκτά να σας δείξω, αλλά αυτά την επόμενη φορά! Μέχρι τότε να έχετε ένα υπέροχο απόγευμα, να πάτε βολτίτσα για ζεστή σοκολάτα ή τσαγάκι και να απολαύσετε την τόσο ρομαντική ημέρα...και νύχτα που έρχεται! Φιλιά πολλάααααααα!!!






3 σχόλια:

Lefkothea είπε...

Δεσποινα πρωτα απ ολα να σου πω ποσο πολυ σε ζηλευω που μενεις σε ενα μερος που χιονιζει....ε οχι...δεν εισαι το μονο παιδι.....κ εγω χοροπηδαω οταν ξυπναω το πρωι μεσα στο χιονι...αλλα δτστυχως εδω συμβαινει σπανια....απολαυσε το και κανε και μια βολτιτσα και για μενα σε παρακαλω....δευτερον...ειμαι αρχαρια στο πλεξιμο και θελω βοηθεια....με τι τα επλεξες και πως.....????εγω επλεξα ενα σκουφι με βελονες απο την καλη αλλα ξερω κ την αναποδη....αυτα πως ειναι???Και μην γελας σε παρακαλω...ειπαμε,ειμαι αρχαρια ετσι???(χαχαχχαχαχα...γελαω μονη μ η αχαιρευτη...χαχχαχαχαχαχα)....οδηγιες πλιιιιζ...θελω κ εγω να κανω κουκουβαγια στην μπουμπου μου!!!!

Δέσποινα είπε...

Καλησπέρα Λευκοθέα!Ξέρω είναι αργά τη νύχτα αλλά έπλεκα κάτι για να το στείλω κάπου για καλό σκοπό(θα ανεβάσω ανάρτηση σύντομα)και μόλις είδα το μήνυμά σου και χάρηκα πραγματικά,γιατί αυτό πάει να πει ότι έχεις όρεξη και διάθεση για δημιουργίες! Λοιπόν τον σκουφό τον έφτιαξα με βελονάκι, αν θέλεις στείλε μου καλύτερα το mail σου για να σου γράψω αναλυτικά πως να ξεκινήσεις να μάθεις να πλέκεις με βελονάκι...σε πληροφορώ θα κολλήσεις!!! Φιλιά πολλά...τα λέμε σύντομα!

Lefkothea είπε...

Δεσποινα μου φαινεται βουνο...η αληθεια ειναι πως φετος μετα απο 20 χρονια ξαναεπιασα βελονες και καταφερα να φτιαξω εναν σκουφο κ ενα κασκολακι για την κορη μου...εγιναν πολυ ομορφα αλλα με πολυ κοπο...το βελονακι εχω επισης να το πιασω αλλα τοσα χροναι και δεν ειμα ισιγουρη ουτε αν θυμαμαι πως πιανεται...χιχιχιχι...λοιπον,αν νομιζεις πως θα μ ειναι ευκολο στειλε μου λεπτομερεις....lazlefk@gmail.com......φιλια